Технологія Powder Coating

Powder Coating - це порошкове фарбування дисків WSP Italy, яка забезпечує їм високоякісне, міцне, зносостійке, а також однорідне покриття з досить високими захисними властивостями.


Який алгоритм і переваги застосування технології Powder Coating?

  • Підготовчий етап

Очищення поверхні дисків від забруднень (пилу і дрібних частинок).

  • Нанесення порошкового покриття - Powder Coating
Нанесення порошкової фарби на виріб відбувається в електростатичному полі, в якому частинки барвника отримують заряд під дією сил електризації і вступають у взаємодію з виробом, що має протилежний заряд. На наступному кроці, диск з нанесеним на нього порошковим фарбником поміщають в камеру «запікання», температура якої досягає 160 °.
  • Полірування поверхні дисків. Нанесення на диски захисного шару лаку
Полірування дисків WSP Italy здійснюється по закінченню процесу затвердіння покриття. Після цього, відбувається нанесення шару лаку, що забезпечує захист від корозії, забруднень, атмосферних впливів і солей. Також захисний шар лаку забезпечує високу стійкість поверхні дисків до такого виду ушкодження, як подряпини.
  • Контроль якості покриття
Контроль якості порошкового фарбування проводиться за допомогою тестування, яке визначає відсутність корозії - диски поміщаються в сольовий розчин на 600 годин замість 384 (належних за нормами), і навіть після цього не мають небезпечних ушкоджень.
Також якість перевіряється методом виміру товщини шару покриття. За стандартами якості шар фарби не може бути тонше 50 μm. Як видно на фотографіях реальна товщина шару в рази перевищує необхідний поріг.
pokraska-diskov-poroshkovaya-pokraska-diskov-wspitaly-com-uapokraska-diskov-poroshkovoy-kraskoy-wsp-italy-com-uapokraska-diskov-wsp-italy-com-ua
 Товщина покриття диску WSP Italy. Заміри. 

Таким чином, технологія фарбування Powder Coating дозволяє зробити поверхню литих дисків стійкою до механічних пошкоджень і атмосферних впливів. Вибирайте будь-які диски з нашого каталогу, диски Nissan або диски MINI, диски Ford або диски Honda, яку б Ви марку не вибрали якість покриття високе для всіх!

Вкладення

Top