Нові моделі італійських литих дисків MAK Wheels 2023

Нові моделі італійських литих дисків MAK Wheels 2023

Італійська компанія MAK Wheels, одна з небагатьох, чия назва є синонімом якості і надійності у світі колісних дисків. Адже це не просто технологічне виготовлення литих і легкосплавних дисків. Всі диски, які виготовляє компанія МАК Вілс офіційно сертифіковані більше 40 автовиробниками.

У статті ви дізнаєтесь:

  • Що є запорукою високої якості литих дисків МАК Вілс?
  • Яку незаперечну перевагу мають нові колісні диски МАК 2023?
  • Розглянемо нові моделі дисків, які не залишать байдужим жодного автовласника

 

Якісні литі диски від MAK Wheels – запорука першості на ринку легкосплавних дисків

Італійська компанія MAK Wheels займається виготовленням першокласних литих дисків з 1990 року. За цей час компанія була визнана всіма передовими автовиробниками, такими як BMW, Mercedes, Audi, Volkswagen, Ford та іншими.

Офіційні представники в Україні знаходяться у м. Івано-Франківськ. Детальніше можна дізнатися за контактними даними менеджера.

Виробництво литих і легкосплавних дисків відбувається за методом лиття. Метал виготовлення зазвичай алюміній. За виготовленням диску, слідує не менш важливий етап – етап тестування і випробування диску.

Етапи тестування дисків

Через те, що більшість литих і легкосплавних дисків на ринку часто не проходять випробування ударами, тривалим використанням, тощо – компанія МАК Вілс запровадила цілий комплекс тестування дисків, щоб залишатися поза конкуренцією.

Етап №1: Контроль якості сплава литого диску

Щоб переконатися, що диск буде відповідати стандартам якості MAK Wheels – з диска беруть зразки з трьох точок. Ці зразки аналізуються на правильність кристалічної решітки металу, яка є запорукою міцності і стійкості до ударів самого диску.

Етап №2: Випробування коченням

Після успішного проходження першого етапу, на диск одягається шина і накачується відповідно стандартам. Колесо поміщається в камеру, де піддається навантаженням аналогічними з використанням на дорозі і катиться по імітаційному дорожному покриттю.

Етап №3: Витримка ударів

Литий диск розміщується у спеціальній камері і на нього опускається груз під кутом 12°. Груз падає на спиці і на обід колеса. З кожним разом груз поступово збільшують. 

Купити колісні диски в Україні можна за цим посиланням: https://wspitaly.com.ua/catalog

Етап №4: Випробування на вигин при крученні

Колесо встановлюється на спеціальному обладнання, яке імітує вплив поперечних сил, які трапляються при їзді автомобіля на віражах.

Етап №5: Корозійні випробування

Випробування на корозійну стійкість перевіряє якість лакофарбового покриття. За для цього диск поміщають у сольовий туман, щоб створити максимально агресивне середовище. Така камера провокує корозію металу, у разі, якщо лакофарбове покриття виявиться недостатньо якісним.

Яку незаперечну перевагу мають нові колісні диски МАК 2023?
З детального огляду поетапного тестування литих дисків MAK Wheels ми бачимо, що компанія має високі стандарти якості продукції і виключає будь-які полегшення в процесі виробництва.

Головні переваги литих автомобільних дисків MAK є:

  1. Міцний, ударостійкий корпус литого колісного диска, який орієнтований на тривалу експлуатацію і будь-який стиль водіння;
  2. Якісне лакофарбове покриття, яке ретельно захищає диск і не допускає корозій;
  3. До кожного диску надається сертифікат омологації, який свідчить про те, що диск пройшов всі екзамени безпеки і може встановитися на ваше авто;
  4. Всі диски МАК виконані з унікальним дизайном який створений індивідуально під кожну марку автомобіля;
  5. В наявності є диски, які виготовлені з аеродинамічною формою для низького опору зустрічного повітря при спортивній і динамічній їзді.

Здійснити підбір литих дисків можна самостійно, або за допомогою консультантів на сайті. Також можна колісні диски купити онлайн або самовивозом у м. Київ.

Новинки литих дисків MAK Wheels 2023, які не залишать байдужим жодного автовласника

GRAVEL

Лінійка Gravel ідеально підійде для брутального позашляховика, який не боїться бруду, перешкод і тривалого бездоріжжя

GLOVO

Литі диски Globo підкреслять ваш смак і нададуть нового вигляду вашому авто у повсякденних поїздках по місту або у подорожах

NTT

Даний комплект колісних литих дисків проявить характер будь-якого автовласника і придасть спортивний стиль для автомобіля.

STILO & STILO-D

Даний дизайн дисків передає силу і впевненість їх власника, а також надають спортивних ноток будь-якому позашляховику.

Apollo

Унікальні литі диски Apollo підкреслять творчу натуру їх власника, проявлять прагнення до свободи і витонченість смаку

Chelsea

Унікальні диски Chelsea передають високу динаміку міста, надихають творити і бути в постійному русі

Lewis & lewis-d

Диски Lewis & Lewis-d під класичний стиль Mercedes-benz чудово підійдуть під позашляховики цієї марки і підкреслять всі переваги вашого автомобіля.

Ознайомитись з цінами та асортиметном  дисків MAK Wheels можна на сайті офіційного дилера за цим посиланняям: https://wspitaly.com.ua/

Top